Vatsastapuhuja Sari Aalto -Show

Suomen suosituin vatsastapuhuja ja TikTok-tähti Sari Aalto valloittaa hulvattoman räiskyvällä esityksellään! Ainutlaatuisessa lavashow’ssa Sari yhdistää raikkaalla tavalla koomista vatsastapuhumista ja musiikkia. Esityksessä lavalle nousevat pistämään parastaan YouTubesta ja TikTokista tutut nukkehahmot Simpanssi-Anssi, Oskari Olematon ja monet muut.

 

Tässä ainutlaatuisessa näytöksessä ensiesiintymisensä tekee aivan uusi nukkehahmo: täysin kilahtanut twerkkaava yksisarvinen! Hän ja muut nukkehahmot ihastuttavat hulvattomien juttujensa lisäksi taidokkailla musiikkinumeroilla ja taikuudella. Esityksen jälkeen Sari pitää suositun Meet & Greetin, jolloin kaikki halukkaat pääsevät tapaamaan Saria ja ottamaan yhteiskuvan. Esityksen jälkeen on mahdollista hankkia itselleen ensimmäisten joukossa Sarin itse suunnittelemia vatsastapuhujannukkeja ja muita fanituotteita.

 

Sari Aalto tuli tunnetuksi Talent Suomi -tv-ohjelman hopeamitalistina, ja hän on Euroopan suurimpia nimiä suositussa TikTok-videoyhteisössä. Sarilla on yhteensä lähes 2 miljoonaa seuraajaa sosiaalisessa mediassa, ja hänen hauskat nettivideonsa ovat keränneet yli 60 miljoonaa nettiklikkausta ympäri maailman.

Esitysaika: Su 4.10. klo 15.00 – 15.45
Liput: 22,50€ sis. käsittelykulut