Sketsijengi

Sketsijengi

Sketsijengi on Jarkko Tammisen ideoima sketsien ja musiikin täyteinen  esitys, joka saa ensi-iltansa 18.1.2019 Linnanmäen Peacock-teatterissa.  Sketsijengi muodostuu seitsemästä näyttelijästä ja kolmen hengen live-bändistä, jotka esittävät illan aikana yli 20 sketsiä, joiden aiheet vaihtelevat parisuhdetilanteista jääkiekkoon ja työpaikkahaastattelusta joogastudiolle. Näyttelijöinä lavalla loistavat Joonas Saartamo, Linda Wiklund, Hannes Suominen, Jaana Saarinen, Jarkko Niemi, Lotta Lehtikari ja Arttu Kapulainen. Todellinen tähtikatras, jotka ovat niittäneet mainetta niin elokuvissa, tv-sarjoissa kuin näyttämöllä – Jussi- ja Venla-patsaita unohtamatta.

Käsikirjoitustiimikin on paras mahdollinen: Anna Dahlman, Niina Lahtinen, Jukka Lindström ja Jarkko itse.

Vuosituhannen alussa Jarkko reissasi pitkin poikin Amerikkaa nähden kymmeniä ja taas kymmeniä esityksiä eri kaupungeissa. Erityisesti Jarkkoa viehätti ns. sketsi- ja improvisaatioteatteriesitykset, jotka ovat toimineet esikuvina Sketsijengi-esitystä rakennettaessa.

Sketsijengi-projekti pyörähti toden teolla käyntiin heinä-elokuun vaihteessa, kun Jarkko vei koko työryhmän Los Angelesiin katsomaan eri sketsikomediaesityksiä sekä laittoi porukan improvisoimaan suuren vuokrahuoneiston olohuoneessa. Matka oli intensiivinen ja koko työryhmä nivoutui tiiviiksi nipuksi. Jarkon unelmasta kasvoi koko porukan tavoite.

Lue lisää: www.sketsijengi.fi

Kesto n. 2 h (sisältäen väliajan 30 min)
Suositusikäraja: 16-vuotta

Liput 39€ – 55€ sis. palvelupalkkion.

Dinner & Show -paketit: käsittelykuluineen 169€ + alv / hlö

Pe 18.1. Dinner & Show
pe 25.1. Dinner & Show
To 7.3. Dinner & Show
To 21.3. Dinner & Show

Dinner & Show -paketit tapahtumaan myy TMG Events Oy
p. 09-6899 9800 tai myynti@tmgevents.fi.
TMG Events räätälöi myös erilaisia tilaisuuksia eri kokoisille ryhmille.