Halun viemää – 7 tarinaa tahtomisesta

Halun viemää – 7 tarinaa tahtomisesta

Naisia yhdistää yksi sama asia, iästä riippumatta – aina pitäisi saada jotain. Siksi Minna Kivelän ”Halun viemää” onkin osuva kuvaus naiseudesta kaiken ikäisille.

Minna Kivelä tekee esityksessä seitsemän eri roolia, joissa samaistuttavia piirteitä löytyy kaikille, vauvasta mummoon, vaipasta vaippaan.

Jokaiseen ikävaiheeseen liittyy usko siitä, että juuri nyt ymmärrän kaiken paremmin kuin muut. Uimahallin jonossa luulisi eläkeläisen pääsevän kassajonossa eturintamaan, on sitä sen verran yhteiskuntaa rakennettu. Kesälomalla äiti on langettanut koko perheelle somepaaston. Hän haluaa satsata perheeseen ja parisuhteeseen. Jokaisen loman jälkeen on kuitenkin ero vireillä. Opiskelijanuori haluaa kannattaa ekologista elämäntapaa, mutta tietyistä asioista luopuminen hankaloittaa vakaumusta.

Vauva on keksinyt, miten hermoraunion partaalla olevaa äitiä tulee käsitellä, jotta omat tahtotilat toteutuvat. Kakka tulee juuri oikeissa tilanteissa. Eläkeiän kynnyksellä voi vielä kevyesti vaihtaa ammattia. Ei sitä liian helposti vanhaksi ruveta, sillä tällä menolla ollaan mukana vielä tappiin saakka.


28.9. La 19:00
PEACOCK, Linnanmäki
Esityksen kesto vajaa 2h sis. väliajan
Liput 28€