Ellips

Ellips -konserttisalikiertue saapuu Peacock-teatteriin!

Haloo Helsinki! on runsaan vuosikymmenen ja kuuden albumin aikana kasvanut nuoresta tulokkaasta Emma- ja Teosto-palkituksi myyntimenestykseksi sekä tiivistä radiosoittoa kerääväksi koko kansan suosikiksi. Parin vuoden hengähdystauon kautta on kuitenkin aika uudelle: yhtyeen solisti ja voimahahmo Elli Haloon tuore sooloprojekti kantaa nimeä Ellips.

Ellipsin albumin ”Yhden naisen hautajaiset” julkaistiin perjantaina 12. huhtikuuta ja se nousi suoraan Suomen virallisen listan sijalle #1. Albumi sisältää singlet ”Maailma on rikki” ja ”Kolera-allas”. Elli vastaa albumin sävellyksistä ja sanoituksista ja albumin on tuottanut Matti Mikkola.

Ellips -rundi on lähtenyt käyntiin rakkauden liitävällä voimalla ja tuntuu mahtavalta vetää ”Yhden naisen hautajaiset”-levyn biisejä ihan uusille korville! Konserttisalirundiin kun on vielä aikaa, niin levy ehtii leijailla rauhassa ääniaalloilla, ja ehkä jotkut biisit saavat sitten vähän uusia sävyjä syksyyn mennessä.*! Innolla odotan mitä keksitään! Nähdään syksyllä <3 -Elli

Ellips Peacock-teatterissa 16. marraskuuta klo 19.00.
Liput 34,90€